maanantai 4. huhtikuuta 2011

Santiago state of mind

Chilesta kotiutumisen jälkeen kamerani on ollut talviunilla (ja samaa voitaneen sanoa myös kameran omistajasta), joten samalla blogikin on hiljentynyt. Nyt kameran hihna ei tunnu enää liian raskaalta harteilla, joten mikäpä olisikaan parempi piristys keväisen räntäsateen keskelle kuin valokuvia kesäisestä Chilesta.

Etelä-Amerikassa oli keskikesä tammikuussa, kun siellä olimme. Santiagossa oli aivan täydellinen kesäsää, tarpeeksi lämmin - muttei liian. Vähän niinkuin suomen kesä parhaimmillaan saattaa olla.

Santiago oli lämminhenkinen kaupunki, ja sen asukkaat ovat käsittämättömän ystävällisiä ja avuliaita. Puhuin lähes koko reissun ajan espanjaa asioidessani kaupungilla, ja sikäläiset jaksoivat kärsivällisesti kuunnella puutteellista hablaamistani ja arvailivat (yleensä onnistuneesti) mitä yritin sanoa.

Varsinaisia turistinähtävyyksiä olikin vähän, mutta kaupunki, sen tunnelma, graffititaide, kulttuuri ja urbaanit puistot houkuttelivat väkeä puoleensa. Sai sieltä aika hyvää ruokaakin. ;)

Seuraa siis Santiagofiilistelyä.
















 Oijoih.

Kävimme myös esimerkiksi Argentiinan puolella Mendozan viinialueilla, mutta juttua niistä sitten erikseen.
(sattuuko kukaan muuten tietämään, että mistäköhän lähtien bloggerin kuvaohjelma on alkanut kiertämään pystykuvia vaakatasoon? kiva juttu joo. murr.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti